8 راهکار برای رسیدن به رندر داخلی رئال
چگونه به رندر داخلی رئال برسیم؟
یکی از دغدغه های طراحان داخلی رسیدن به رندر داخلی رئال است. دستیابی به یک رندر رئال نیازمند تمرین و گذر زمان است. دانستن یکسری نکات، مسیر شما را برای رسیدن به رندر رئال کوتاه می کند. ما در این محتوا به بررسی این نکات می پردازیم.
رندر داخلی رئال چیست؟
رندر داخلی رئال به رندری می گویند که به واقعیت نزدیک باشد. هرچه متریال ها، نورها، مبلمان و… به واقعیت نزدیک تر باشند، رندر داخلی شما رئال تر است. گاهی این رئال بودن تا حدی است که تشخیص رندر از عکس ممکن نیست.
آیا می توانید تشخیص دهید کدام یک از تصاویر بالا رندر و کدام عکس است؟ در قسمت نظرات برای ما بنویسید.
چه نرم افزارهایی برای رسیدن به رندر داخلی رئال مناسب تر است؟
رایج ترین نرم افزارها و پلاگین ها برای رندرینگ، ویری، کرونا، لومیون، اینسکیپ و آنریل انجین هستند. برخی از این نرم افزارها و پلاگین ها در رسیدن به رندر داخلی رئال بهتر عمل می کنند مانند ویری و کرونا. البته زمان رندر این در این دو پلاگین به نسبت لومیون، اینسکیپ و آنریل انجین بسیار بالاست.
برای انتخاب نرم افزارهای مورد نیاز طراحی داخلی به شما پیشنهاد می کنیم مقاله «بهترین نرم افزار طراحی داخلی کدام است؟» را مطالعه کنید.
راهکارهای رسیدن به رندر داخلی رئال چیست؟
رسیدن به رندر داخلی رئال به عوامل متعددی وابسته است. در اینجا چند راهکار را عنوان می کنیم که با رعایت آن ها به رندرهای داخلی واقع گرایانه دست خواهید یافت.
1. تسلط به اصول طراحی داخلی
در درجه اول، طراحی شما باید طبق اصول باشد. اگر در نرم افزارها مهارت بالا داشته باشید اما در رندرتان اصول طراحی داخلی رعایت نشده باشد، نتیجه رندرتان خوب نخواهد شد.
این اصول شامل موارد متفاوتی است. بطور مثال:
- هم نشینی متریال ها درست باشد.
- پالت رنگی درستی انتخاب کرده باشید.
- ابعاد و اندازه ها دقیقا مطابق با واقعیت باشد.
- و…
برای آموزش درست و حرفه ای در این زمینه می توانید در دوره طراحی و دکوراسیون داخلی ما شرکت کنید.
2. مدلسازی با دیتیل و جزئیات
کیفیت مدلسازی شما تاثیر زیادی در رئال شدن رندر داخلی تان دارد.
تمام دیتیل ها و جزئیات را مدلسازی کنید:
- کلیدها و پریزها، قرنیزها، گچبری های دیوار و…
- تمام تورفتگی ها و برآمدگی ها، زوایای لبه ها، درزها، انحناها و…
برای آنکه در این کار به خوبی عمل کنید، باید مشاهده کننده ی خوبی باشید. همواره به محیط اطرافتان توجه کنید و جزئیات را به خوبی در ذهن خود ثبت کنید. همچنین قبل از مدلسازی هر بخش و فضای داخلی، تعداد زیادی عکس(و نه رندر) از آن موضوع ببینید.
مثال: قبل از مدلسازی کابینت ها، عکس های کابینت ها را به دقت مشاهده کنید و به دیتیل آن ها دقت کنید.
3. استفاده از آبجکت های مناسب
در رابطه با استفاده از آبجکت ها این چند مورد را رعایت کنید.
- از آبجکت های باکیفیت استفاده کنید.
آبجکت با کیفیت آبجکتی است که مدلسازی آن با جزئیات انجام شده باشد و متریال های واقع گرایانه داشته باشد.
- مقیاس آبجکت ها را به صورت چشمی تغییر ندهید.
ابعاد تمام آبجکت هایی که استفاده می کنید باید مطابق با ابعاد واقعی آن ها باشد. کوچک و بزرگ کردن ابعاد آبجکت ها به صورت چشمی، رندر داخلی شما را غیرواقعی می کند.
- از تکرار یکنواخت آبجکت ها پرهیز کنید.
در واقعیت هیچ دو شی ای عینا شبیه هم نیستند. هنگامی که یک آبجکت را کپی می کنید، با تغییر جزئی ابعاد یا چرخش اندک آن، از شبیه هم شدن آن دو آبجکت جلوگیری کنید. همچنین دقت کنید هنگامی که مجموعه ای از آبجکت در یک ردیف دارید، همه ی آن ها دقیقا در یک خط مستقیم نباشند. با عقب و جلو کردن جزئی آن ها، به واقعی شدن رندر داخلی تان کمک کنید. بطور مثال صندلی های غذاخوری دقیقا در یک خط مستقیم قرار نگیرند.
- در استفاده از پرسوناژ احتیاط کنید.
اکثر آبجکت های پرسوناژ رئال نیستند. همچنین وارد کردن پرسوناژ به رندر در فتوشاپ معمولا رندر شما را مصنوعی می کند. بطور کلی بهتر است در رندرهای داخلی از پرسوناژ استفاده نکنید. مگر آنکه مهارت زیادی در واقعی بنظر رساندن پرسوناژ دارید.
- در مقابل متریال های دارای انعکاس، از آبجکت استفاده کنید.
اگر مقابل متریال هایی که رفلکت دارند، مثل شیشه و آینه، صحنه خالی باشد، انعکاسی در آن ها نمایان نمی شود. این عامل باعث غیرواقعی شدن رندر داخلی تان می شود. بنابراین در مقابل آبجکت های رفلکت دار، آبجکت هایی قرار دهید. حتی اگر قصد رندر گرفتن از آن سمت صحنه را ندارید.
4. استفاده از متریال های مناسب
در رابطه با استفاده از متریال ها این چند مورد را رعایت کنید.
- از متریال های باکیفیت PBR استفاده کنید.
- مقیاس متریال ها را متناسب با ابعاد آن ها در واقعیت اصلاح کنید.
5. نورپردازی واقع گرایانه
در یک رندر داخلی رئال نورها و سایه ها مطابق با واقعیت هستند. برای نورپردازی هر فضا اصول نورپردازی آن را سرچ کنید. بطور مثال اصول نورپردازی اتاق خواب چیست؟ اصول نورپردازی حمام چیست؟
6. کادربندی مناسب
کادربندی شما باید متناسب با هدف شما باشد. هدف شما از هر رندر نشان دادن کدام بخش و موضوع در طراحی تان است؟ متناسب با هدفتان کادربندی کنید.
بعضی ها برای آنکه تمام طراحی شان را در یک رندر به نمایش بگذارند، از لنزهای خیلی واید در رندرشان استفاده می کنند. انجام این کار پرسپکتیو صحنه را بهم می زند و رندر شما را غیر واقعی می کند.
7. تحلیل رندرهای داخلی رئال
نمونه رندرهای داخلی رئال را ببنید و تحلیل کنید. از خود بپرسید چه عاملی باعث رئال شدن این رندر شده است؟ چشمتان را به دیدن نمونه کارهای خوب عادت دهید. این کار در ناخودآگاه شما نیز اثر می گذارد.
8. تمرین مداوم
تا زمانی که دست به اقدام نزنید، متوجه نمی شوید اشکالاتتان کجاست. تمرین کنید. آموزش ببینید. اصلاح کنید. و این چرخه را همواره تکرار کنید.
اگر سوالی دارید در قسمت نظرات از ما بپرسید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
سبک دکوراسیون داخلی چیست؟ +انواع سبک دکوراسیون
آموزش ماکت سازی +انواع ماکت معماری
چگونه دیوار تلویزیون را طراحی کنیم؟ +نمونه موردی
بهترین سایت های دانلود آبجکت طراحی داخلی
بهترین نرم افزار طراحی داخلی کدام است؟
همه چیز درباره مهاجرت تحصیلی رشته طراحی داخلی +پروسه اپلای
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فکر میکنم تصویر دوم عکسه و تصویر اول رندر
بنظر من تصویر اول عکسه.